Hoe beschermen tegen inbrekers

Wat is belangrijk ?

U beslist wie uw woning en tuin mag betreden, maar wat is belangrijker dan uw woning?

Uw familie en uzelf een veilig gevoel geven wanneer u gezellig een uitstap maakt, gaan werken bent, … . Wij begrijpen heel goed dat u dat iets waard is.

Meer en meer personen willen dit ook zelf installeren en programmeren, helaas moeten wij u zeggen dat dat een slecht idee is om echt alles zelf te doen. 

Wij van Mijn Huisalarm weten perfect hoe een alarmsysteem geprogrammeerd moet worden.
We hebben jaren ervaring en zijn erkend als alarminstallateur. Wij weten daarom hoe het hoort.

Alarmsysteem ?

Ieder alarmsysteem zorgt ervoor, indien een iemand ongewenst uw woning betreedt , dat het Mijn Huisalarm u een signaal geeft. Hiermee wordt u op de hoogte gebracht dat er een probleem is. De sirene zorgt ervoor dat de inbreker rechtsomkeer maakt en zal vertrekken zonder of met een minimale buit.

Het is zeer fijn om te weten als eigenaar dat u gerust kan zijn.
Iedere woning, klein of groot rijhuis, appartementen en villa’s.

Wat beveiligen in de woning ?

Eigenlijk moet u gaan denken als een inbreker, een inbreker wil snel een buit bemachtigen, met een minimum aan moeite. Dus ligt er iets interessants zichtbaar in uw woning, dan zal deze sneller proberen om zijn kans te wagen.

Iedere ruimte die gemakkelijk toegankelijk is door een deur of raam te forceren is het aan te raden om hier een detector te voorzien. Echter op de derde verdieping is moeilijker om daar via een raam in te breken als er geen balkon of een brandtrap is. Maar hou zeker rekening met de ramen en deuren die gemakkelijk toegankelijk zijn via een plat dak bijvoorbeeld tijdens het samenstellen van uw alarmsysteem.

Welke detector waar ?

Als u een ruimte wil beveiligen, dan zou u kunnen denken aan een PIR bewegingsdetector, een passieve infrarood bewegingsdetector. Deze detector ziet u “lopen” in de ruimte.

Uw lichaamtemperatuur ten op zichte van de achtergrond is hier de referentie. Perfect voor ruimtes tot 12 meter. Indien de ruimte groter is dan 12m, kan u een bewegingsdetector extra plaatsen.

Om deuren en ramen te beveiligen kan u eventueel een magneetcontact ( MC of Raam/deur contact ) gebruiken. Let wel op, deze vragen meer behendigheid om deze perfect te plaatsen. Magneetcontacten zijn een must als u grootte huisdieren of katten heeft.

Doe het zelf, maar samen met ons..

Een Mijn Huisalarm is perfect zelf te monteren mits een boormachine en schroevendraaiers u niet laten zweten. Indien dit wel het geval is, vraag zeker een handige buur of vriend u even te helpen.

Omdat wij van Mijn Huisalarm denken dat het beter is dat wij alles op voorhand programmeren en u hiermee dus ontzorgen, hebben wij besloten om dit altijd voor u te doen.
U hoeft dus enkel nog te monteren en het systeem in gebruik te nemen.

We hebben wel één klein minpuntje, vandaag bestellen is niet morgen in huis.
Wij programmeren en testen alles, maken een account voor u aan en personaliseren alles. 

Dat kost even tijd om dit goed uit te voeren.
Binnen de 5 werkdagen zal het complete systeem naar u worden verstuurd.

Uiteraard doen wij ons best om het sneller te doen!

Hoe bestellen

STOP!! Wij verkopen geen vaste alarmkitjes zoals velen dit doen.
Uw woning is uniek, dus wij lopen samen in ons stappenplan met u door uw woning.
U beslist zelf wat, waar en hoe wij het voor u gaan programmeren.

Misschien denkt u “oei dat is niet eenvoudig”, maar gebruik vrijblijvend onze offerte tool op onze website. Probeer hem eens uit, en als u een goed en veilig gevoel heeft hoe u uw woning gaat beveiligen, dan pas beslist en betaald u. Ook dan pas dient u uw persoonlijke gegevens in te geven.
Daarna gaan wij zo spoedig mogelijk voor u aan het werk.

Heeft u nog vragen? Geen probleem klik hier…