Altijd online met mijn huisalarm

Eénmaal uw alarmsysteem is geplaatst...

Wanneer u uw alarmsysteem heeft gemonteerd, dan doen wij voor u gratis de laatste check van uw alarmsysteem.
Dit omdat wij er zeker van willen zijn dat u het goed heeft gemonteerd, en alles correct functioneert.
Ook plaatsen wij uw alarmsysteem actief op onze gratis cloudomgeving, zodat u uw MijnHuisalarm kan beheren via uw smartphone en tablet.
Via deze app kan u ook anderen toegang verlenen om uw alarmsysteem te bedienen, en om de push meldingen te krijgen bij allerhande events. Voor het team van MijnHuisalarm is het belangrijk om via de cloud uw systeem te monitoren en deze éénmaal per jaar te updaten zoals beloofd, dit doen wij uiteraard volledig gratis.

Wanneer krijgt u van ons berichtjes

U wordt automatisch op de hoogte gehouden om extra op te letten wanneer de batterijen van uw verschillende producten aan vervanging toe zijn, in de praktijk blijkt dat velen eigenaars van alarmsystemen dat pas (te) laat opmerken.
Wij sturen u een e-mail, met de mogelijkheid om direct ook de nodige supersterke kwaliteits batterijen te bestellen bij ons.
Onze lithium batterijen hebben een langere levensduur, en hebben geen problemen met temperatuurschommelingen.
Natuurlijk mag u ook uw eigen batterijen gebruiken.

Updaten van alle toestellen

Ieder product dat is verbonden aan de centrale hub wordt door ons één keer per jaar geüpdatet. Deze nieuwste functies kan u dan ook gratis gebruiken.

De centrale hub is het hart van uw mijnhuisalarm systeem, wij zorgen dat deze altijd up to date is en blijft , en dit volledig gratis. Zodanig bent u ook steeds beveiligd tegen cybercriminaliteit.