Producten onder de loep

Keypads

De draadloze keypads van het mijn huisalarm systeem zijn niet alleen compact en esthetisch, maar ook nog eens krachtig in hun mogelijkheden.

Beschikbaar in 2 kleuren, heeft ieder alarmsysteem minimaal 1 draadloos keypad nodig om een correcte bediening te bekomen. Inschakelen en uitschakelen is zeer intuitief in gebruik.
Op het keypad kan ook gekozen worden om het alarmsysteem volledig of deels in te schakelen.
Deze deel inschakeling zou bijvoorbeeld een paar detectoren niet laten mee werken tijdens het slapen ‘s nachts. Hierdoor kan u ook genieten van uw nacht, met de gemoedsrust dat het alarmsysteem deels geactiveerd staat.

Wenst u niet steeds een code in te geven om het alarm te activeren? Geen probleem, inschakelen van ons mag door simpelweg 1 toets in te duwen.

Uitschakelen van het alarmsysteem met 1 toets? Neen sorry, dat is te gemakkelijk voor een ongewenste persoon. Voor het uitschakelen vragen we simpelweg een code in te toetsen gevolgd door het uitschakel icoontje.

Een extra toets op het keypad kan vrij geprogrammeerd worden om rechtstreeks een alarmsignaal te activeren in geval van bedreiging.

Draadloze communicatie

Ook dit draadloos keypad heeft een zeer sterk beveiligde communicatie tussen het toestel en de centrale hub.

De beveiligde communicatie werkt in twee richtingen waardoor de centrale hub steeds op de hoogte is van de status en de afstand van het keypad.
Op het keypad is snel te bekijken wat de status is van het alarmsysteem. (deel schakeling, volledige inschakeling, uitgeschakeld,..

De signaalsterkte, batterijstatus, sabotage status … is ook allemaal te controleren via de applicatie.

Cloud connectie

Aangezien uw centrale hub ook aan de cloud verbonden is kan u perfect ook inschakelen en uitschakelen via de applicatie.

Het gebruik wisselend tussen het keypad, de afstandsbediening en de applicatie vormt helemaal geen probleem.

Updaten van het keypad

Ieder product dat verbonden is aan de centrale hub wordt door ons één keer per jaar geüpdatet. Ook de nieuwste functies kan u dan gratis gebruiken.

Dit is dus ook het geval bij het draadloze keypad.

Montage

Het keypad moet steeds in een beveiligde ruimte geplaatst worden. Dit betekend dat er minimaal 1 detectie moet zijn alvorens men het keypad kan bereiken.

Dit kan door een raam/deur contact te voorzien op de inkomdeur of door een bewegingsmelder(PIR) te plaatsen in de ruimte waar het keypad voorzien is.
Bij een detectie van 1 van deze componenten geven wij dan nog bijvoorbeeld 30 seconden tijd om het alarmsysteem uit te schakelen.
Of net andersom, wanneer u het alarmsysteem inschakeld, nog 30 seconden tijd om de ruimte/woning te verlaten.

Het klavier wordt gemonteerd aan een muur met een aantal schroeven.

Dit wordt meestal voorzien in een garage, inkomhal, nachthal,…
Let op , een keypad achter een opengaande deur plaatsen, werkt niet echt handig.

Heeft u bijvoorbeeld licht schakelaars in de inkomhal, dan zal dit mooie keypad zeker centraal boven de schakelaars mooi ogen.

Bestellen

Als u een mijn huisalarm wilt bestellen dan heeft u per woning minimaal één keypad nodig, zorg dat deze in een beveiligde ruimte kan gemonteerd worden, bv plaatst u deze in de garage, dan moet u ook een detector bestellen om deze ruimte te beveiligen ( beveiligde ruimte ). Als u een alarmsysteem zelf gaat berekeken via onze offertetool, dan vragen wij de ruimte waar het hoofdkeypad komt te hangen, dit wordt een vertraagde zone, omdat u tijd nodig heeft om het alarm aan of uit te schakelen.